xxxmenü

A Szabadi Beach House I. ütemének lakásai elkeltek, a II. ütem lakásainak értékesítése megkezdődött.

Érdekességek

Fogynak az eladó siófoki apartmanok!

A Szabadi Beach House projekt keretén belül több vízparti balatoni apartman is átadásra kerül június végén, viszont a lakások nagy része már is elkelt vagy foglalás alatt áll! Ha Ön is szeretne hozzájutni álmai nyaralójához, akkor most érdemes még döntenie, mielőtt a maradék lehetőségre is lecsapnak az érdeklődők! Tovább »

Siófok látnivalók - ezeket nem érdemes kihagyni!

Nem véletlen érkezik minden évben annyi látogató a déli part fővárosába: Siófok látnivalói minden korosztály számára tudnak tartalmasat nyújtani. A következő cikkben összegyűjtöttük a Balaton legnagyobb területű üdülőhelyének a nevezetességeit, amelyeket semmiképp sem érdemes kihagynunk, ha erre járunk. Ha pedig azon szerencsések közé tartozunk, akiknek már van lakása Siófokon, akkor akár naponta vagy hetente is megcsodálhatjuk őket: a Szabadi Beach House apartmanjaitól könnyen megközelíthetjük mindegyiket! Tovább »

Ilyen előnyökkel járnak a Szabadi Beach House eladó siófoki nyaralói

Siófok az egyik legnépszerűbb üdülőhely hazánkban. Nem csoda tehát, hogy ilyen sokan szeretnének saját nyaralót a Balaton part legnagyobb területű településében. Következő cikkünkben kifejtjük, hogy milyen előnyök vezettek a Szabadi Beach House eladó siófoki nyaralóinak a népszerűségéhez! Tovább »

Hol mozognak most a balatoni nyaraló árak?

Ismét itt a nyár és országszerte kezdik feloldani a koronavírus hozta korlátozásokat. A szokásosnál is nagyobb érdeklődés miatt most különösen résen kell lennünk, ha még jó áron akarunk találni balatoni nyaralót, de ha nem habozunk, akkor a Szabadi Beach House-nál még találhatunk kedvező ajánlatokat! Tovább »

Eladó balatoni nyaraló - minden korosztály számára!

Mit szólna ahhoz, ha olyan eladó balatoni nyaralót találna, ami minden korosztály számára hordoz lehetőségeket? Ahol akár családjával, akár barátaival tölt el egy hétvégét, mindenképp talál majd olyan programot, ami megfelel a társaság igényeinek.A sok helyi programlehetőségnek köszönhetően örvendenek akkora népszerűségnek az eladó siófoki nyaralók. Ráadásul a Szabadi Beach House apartmanjaiban akár már 2020. június végétől élvezhetjük Siófok előnyeit! Tovább »

A használt és felújított balatoni nyaralók előnyei

Balatoni nyaraló vásárlásnál rengeteg szempontot kell figyelembe venni, és a laikusoknak emiatt kifejezetten nehéz tud lenni a tájékozódás az ingatlanpiacon. Egyes ingatlanoknak azonban sokkal több előnye lehet más AL​TERnatívákhoz képest, és ezekről sokszor nem is tudnak a leendő vásárlók. Ide tartoznak például a használt, és felújított balatoni nyaralók.A Szabadi Beach House következő cikkében az ilyen balatoni nyaralóknak az előnyeit fogjuk kifejteni! Tovább »

Egy siófoki nyaraló előnyei – az egyik legjobb befektetés a Balatonnál!

Siófok hazánk egyik legnépszerűbb üdülővárosa, és ez nem véletlen, hiszen gyakorlatilag minden korosztály megtalálja a magának való programot a déli part fővárosában. Már a sok programlehetőség miatt is jó befektetés itt vásárolni egy balatoni ingatlant. A jelenlegi járvány miatt viszont most még a szokásosnál is több előnye van egy siófoki nyaralónak. Ezeket fogjuk kifejteni a Szabadi Beach House következő cikkében! Tovább »

Hol érdemes vízpart közeli nyaralót venni a Balatonnál - északi vagy déli part?

Ki ne álmodozna egy nyaralóról a Balaton vízpartján? Gyönyörű tájak, tiszta levegő…a balatoniak számára talán ki sem kell fejtenünk, hogy mennyi előnye van annak, ha az embernek lehetősége van arra, hogy egy ilyen környezetben tölthesse a hétvégéit. Északi vagy déli part? Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.Az, hogy nekünk mi számít előnynek vagy hátránynak attól függ, hogy milyen szempontok vezérelnek minket a balatoni, vízpart közeli nyaraló keresésében. A következő cikkünkben ehhez fogunk segítséget nyújtani! Tovább »

100 méterre a Balatontól | Nyaraló Siófokon

Mit szólna ahhoz, ha minden nyarat egy olyan siófoki nyaralóban tölthetne, ami csupán 100 méterre van a balatoni parttól? A Szabadi Beach House eladó apartmanjainak köszönhetően ezt az álmot most elérhető áron megvalósíthatja, és akár már idén nyáron is beköltözhet! Tovább »

Nyaraló a Balaton déli fővárosában

Ön is egyből Siófokra gondolt? A népszerű kikötőváros nem csak a déli part „fővárosa”: Siófok a legnagyobb város az egész Balaton partján, és (nem meglepő módon) Magyarország egyik legnépszerűbb üdülővárosa. Ezért is keresnek olyan sokan eladó nyaralókat Siófokon: a könnyű elérhetőségével, számos program és gasztronómiai lehetőségével gyakorlatilag minden korosztálynak tud nyújtani valamit.Ha Ön is azok közé tartozik, aki el tudná képzelni, hogy a következő vakációját egy siófoki nyaralóban tölti, akkor most különösen jó lehetőséget ragadhat meg. A Szabadi Beach House eladó apartmanjai elérhető árakkal és kitűnő elhelyezkedésükkel már 2020. júniusától várnak minden olyan érdeklődőt, aki álmai nyaralóját keresi! Tovább »

Balatoni nyaraló a déli part szerelmeseinek - most elérhető áron

Akár az északi, akár a déli partot nézzük, könnyű okot találni rá, hogy imádjuk a Balatont, a balatoni életet. Ha már egy ideje figyelemmel kíséri a balatoni nyaraló árak mozgását, akkor valódi örömhírrel szolgálhatunk: most nagyon kedvező áron is találhat eladó apartmant a Balaton déli partján! Tovább »

Balatoni álomnyaraló - már idén nyáron az Öné lehet!

Ki ne álmodozott volna már a saját balatoni nyaralójáról? Európa legnagyobb vízfelülettel rendelkező tava gyakorlatilag kivétel nélkül pozitív érzelmeket képes kelteni mindannyiunkban.A Balaton minden korosztály számára tud nyújtani valamit. Gyerekként a mindenféle felelősségtől mentes, önfeledt játék és szórakozás csal mosolyt az arcunkra, fiatalként a társasági programok és a felejthetetlen nyári bulik csábítanak a Balatonra. Később pedig egész egyszerűen az az idilli környezet vonz oda minket, amiről minden pár, és minden család álmodozik.Ezért is kutatnak olyan sokan az eladó balatoni nyaralók után, hogy megtalálhassák azt a helyet, amivel akár egész évben élvezhetik ennek a paradicsomnak az előnyeit. Ha Ön is azok közé tartozik, aki már egy ideje kutat a különféle ajánlatok között, akkor most különösen örülni fog: van már olyan eladó balatoni nyaraló, ami már idén nyáron az Öné lehet! Tovább »

A Balatont legjobban saját nyaralóval lehet élvezni

Gyakorta álmodozik arról, milyen csodás is lenne egy saját nyaraló a Balaton partján? Ön is utál a kánikulában a poros, forró betondzsungelben aszalódni? Más üdülőjében nyaralni gyakran macerás és sok szervezést igényel. Tovább »

Három ok, amiért érdemes nyaralót venni a Balaton partján

A Balaton partján, saját nyaralóban tölteni a nyári pihenés napjait, heteit olyan élmény, ami most is elérhető bárki számára!Habár magyarok (és németek) milliói tapasztalták meg, milyen élmény a Balaton partján üdülni, meglehet, Ön még sosem jutott el a magyar tengerhez, vagy úgy vélheti, a belföldi nyaralás csillaga már rég leáldozott. Tovább »

Pihenjen a Balaton partján saját nyaralóban!

A Balaton partján eltöltött nyár sokunk gyermekkori élményei közé tartoznak. Habár sokat változott a világ, és a Balaton térsége is, van, ami örök: imádjuk a magyar tengert! Tovább »

Ismét fogalom lett a saját balatoni nyaraló

A balatoni nyaraknál csak egy jobb dolog akad a magyar tenger mentén: ha a saját nyaralójában töltheti valaki a szabadságát! Tovább »