xxxmenü

Egy siófoki nyaraló előnyei – az egyik legjobb befektetés a Balatonnál!

Nyaraló Siófokon – most még elérhető áron!

Értelemszerűen az egyik legfontosabb szempont nyaraló vásárlásnál az ár. Most viszont különösen jól járhat, mert még nem szöktel fel a balatoni ingatlanok ára. Ez a helyzet közel sem fog örökké tartani, mivel elképesztő módon megnőtt az érdeklődés a siófoki nyaralók iránt, úgyhogy ha mindig is vágyott saját nyaralóra a déli parton, akkor most érdemes lépnie! Ráadásul, ha 2020. május 31-ig meghozza a döntését és szerződik velünk, akkor a Szabadi Beach House garanciát is vállal arra, hogy fix marad az értékesítési ár, függetlenül az ingatlanpiaci árváltozásoktól!

 

Siófoki nyaraló remek megközelíthetőséggel

A könnyű megközelíthetőség Siófok egyik legnagyobb előnye, így akár tömegközlekedéssel, akár autóval tervezünk idejutni, az ugyanúgy könnyen megoldható hazánk szinte bármely pontjáról. Kocsival az M7-es autópálya siófoki lehajtójától alig 5 perc alatt juthatunk el a Szabadi Beach House apartmanokig, úgyhogy még az évközi ingázás is könnyedén megoldható!

 

Vízparti nyaraló Siófokon – 100 méterre a Balaton partjától!

Nem csak a megközelíthetősége, hanem az elhelyezkedése is kifogástalan a Szabadi Beach House eladó siófoki nyaralóinak. Mivel csupán 100 méterre vannak a népszerű Aranyparttól, nem kell sokat várnunk majd a jól megérdemelt csobbanásra: ahogy sikerült elszakadnunk a munkától, csupán egy kis sétára lesz szükség ahhoz, hogy máris ott legyünk a strandon!

 

Programok minden korosztálynak – már csak ezért is megéri egy siófoki nyaraló

A Balaton szerelmesei számára már a strandolás is megunhatatlan program, de ha egyéb vízközeli élményeket keresünk, akkor családdal vagy baráti társasággal ugyanúgy tudunk majd válogatni. A vízibiciklizés például gyakorlatilag minden korosztálynak élményt tud nyújtani, de az igazi adrenalinvadászok egy wakeboard és vízisí pályán is kiélhetik magukat!

Ha pedig a minket körülvevő természetet szeretnénk élvezni, akkor rengeteg gyalogos és biciklis túralehetőséget is találhatunk a környéken.

 

Most érdemes befektetés céljából siófoki nyaralót vásárolni

A Szabadi Beach House siófoki nyaralóinak az előbb felsorolt előnyei a bérlők számára is rendkívül vonzó szempontokat képeznek. Főleg mivel most sokkal többen fognak belföldi nyaralási lehetőségeket keresni a külföld úticélok helyett, így annál inkább számíthat arra, hogy kelendő lesz az a siófoki nyaraló, amit most megvásárol.

Ráadásul, ahogy a cikkünk elején is említettük, ezt most május végéig garantáltan alacsonyabb áron teheti meg, amennyiben megköti a szerződést a Szabadi Beach House-szal. Úgyhogy ha nem saját felhasználás céljából keres eladó siófoki nyaralókat, ez remek lehetőség a későbbi haszonszerzésre!

 

Ne feledje, ha 2020. május 31-ig szerződik a Szabadi Beach House-szal, akkor akár június végén beköltözhet új siófoki nyaralójába!