xxxmenü

A használt és felújított balatoni nyaralók előnyei

Kedvező áron elérhető balatoni nyaralók

A használt balatoni nyaralók egyik legnagyobb előnye, hogy olcsóbbak, mint az újépítésű ingatlanok.

Habár az ilyen nyaralók esetén főleg a felújítási költségek tudnak emelni az értékesítési áron, a Szabadi Beach House ingatlanjainál ez a hátrány nem áll fenn, mivel minden használt nyaraló teljeskörű felújítását elvégzi a beruházó. Tulajdonképpen így is meglesz az „újszerű” hatás, amikor belépünk az új otthonunkba, anélkül, hogy egy újépítésű ingatlannak a magasabb költségeivel kellene számolnunk.

Ráadásul most 2020. május 31-ig még alacsonyabb előértékesítési áron is hozzájuthat egy használt és felújított siófoki nyaralóhoz, és még árgaranciára is számíthat: így tehát mindenképp fix értékesítési áron juthat hozzá az ingatlanhoz, anélkül, hogy tartania kellene a lehetséges áremelkedésektől!

Most még magához kell, hogy térjen az ingatlanpiac a járvány hozta megszorítások miatt, de ez nem fog örökké tartani, úgyhogy érdemes még időben kihasználni ezt a helyzetet. Ideiglenes helyzetről van szó, az ingatlanárak ismét fel fognak majd szökni: érdemes azelőtt dönteni, mielőtt ez megtörténik!

 

A felújított balatoni nyaralók késés nélkül kerülnek átadásra

Nem csak a Szabadi Beach House mögött álló beruházó megbízhatósága garancia arra, hogy az átadás időben történik majd. A projekt kizárólag használt (de jó állapotú) balatoni nyaralók teljes felújítását fedi le, így közel sem olyan időigényes és kiszámíthatatlan folyamat, mint amilyen tud lenni egy építkezés. Ha pedig netán mégis lenne csúszás (bármennyire is valószínűtlen), akkor ajándék parkolóhelyet is kap a siófoki nyaralójához!

Ha pedig május végéig szerződik a Szabadi Beach House-szal, akkor akár már június végén is ott nyaralhat egy olyan siófoki lakásban, ami csupán 100 méterre van a Balaton partjától!

 

Ön is eltudná képzelni hétvégéit és szabadnapjait egy ilyen nyaralóban? Ne feledje, nem érdemes sokáig haboznia: 2020. május 31-ig még biztos, hogy kedvező áron juthat hozzá a jelenleg eladó siófoki lakásokhoz, ha szerződik a Szabadi Beach House-szal. Válogasson az elérhető használt és felújított balatoni nyaralók közül, mielőtt mind elkelnek!