xxxmenü

Eladó balatoni nyaraló - minden korosztály számára!

Eladó balatoni nyaraló Siófokon – mitől ilyen népszerű a város?

Siófok egy remek egyensúlyt képez a nagyvárosi pezsgés és a kertvárosias idill között. A látnivalók közül mindenképp említést érdemel a Meteorológiai obszervatórium, a Rózsakert, a Siófoki kikötő, és persze az elkerülhetetlen Víztorony, ami büszkén áll a főtér közepén. Családosok és fiatalok egyaránt megcsodálhatják ezeket, akár egy hűsítő fagylalt vagy sör kíséretében.

Sötétedéskor pedig helyet kapnak a késő esti vízparti vagy városi séták, az éjszakai fürdőzések, a fiatalok pedig lelkesen mulathatnak a Petőfi sétány szórakozóhelyeiben, vagy az Aranyparton található Flört klubban!

 

Eladó balatoni nyaraló – csupán 100 méterre a vízparttól!

A Szabadi Beach House eladó vízparti nyaralóitól sétatávolságra található a méltán népszerű Aranypart. A déli part sekélyebb vizei és nagyrészt ingyenes strandjai egyébként is jobban kedveznek a családosok számára.

Ha pedig barátainkkal keresünk valami adrenalinban hemzsegő vízközeli élményt, akkor a közös strandoláson és vízibiciklizésen kívül rengeteg választási lehetőség van, ilyen például a wakeboardozás vagy a vízisíelés!

 

Az eladó balatoni nyaralóknál a környék is számít!

Siófok gyönyörű hely, de nem csak a várost érdemes megcsodálni. Rengeteg gyalogos és biciklis túrára van lehetőség Siófok körül, de akár egy laza séta keretében is megcsodálhatjuk a környék látnivalóit.  Akár kisebb sétára vágyunk a családunkkal vagy a párunkkal, akár teljesítménytúrára a legmerészebb barátainkkal, itt biztos, hogy megtaláljuk azt a programot, ami megfelel mindenkinek!

 

Eladó balatoni nyaraló – most még elérhető áron!

Sokáig lehetne még sorolni egy siófoki nyaraló előnyeit, de az összes szempont közül most az ár a legaktuálisabb. A koronavírus miatt árnövekedésre számítanak most az ingatlanosok, mivel extrém módon megnőtt az érdeklődés a balatoni lakások iránt.  Szerencsére most még rendkívül kedvező előértékesítési áron lejet hozzájutni a Szabadi Beach House eladó nyaralóihoz, de ez a helyzet nem fog örökké fennállni: a járványból adódó korlátozásokat fokozatosan oldják fel, és ismét fel fognak szökni az ingatlanárak.

Ha még ezelőtt szeretne elérhető áron hozzájutni siófoki nyaralójához, akkor kösse meg szerződését 2020. május 31-ig a Szabadi Beach House-szal: így a jövőbeni áremelkedésektől sem kell tartania, és már június végén beköltözhet új balatoni otthonába!

 

Ön is el tudná képzelni hétvégéit egy vízpart közeli siófoki apartmanban? Ne feledje, ha 2020. május 31-ig szerződik a Szabadi Beach House-szal, akkor akár már idén júniusban Öné lehet az egyik eladó balatoni nyaraló!