xxxmenü

Hol mozognak most a balatoni nyaraló árak?

Emelkedni fognak a balatoni nyaraló árak?

Az élénkülő kereslet már most érezteti a hatását a nyaralópiacon, ami várhatóan akár komolyabb áremelkedésekkel is járhat.

A Szabadi Beach House eladásaira is erős hatással voltak a járványügyi korlátozásokat feloldó intézkedések, és az eladásra kínált apartmanok jórésze az elmúlt hetekben már el is kelt, vagy foglalás alá került.

Mivel a korlátozások enyhítésétől függetlenül a járványnak továbbra sincs vége, így sokkal kevesebben fognak ezen a nyáron külföldi nyaralási lehetőségeket keresni. A belföldi lehetőségek viszont annál inkább kecsegtetők lesznek. Magyarországon eleve népszerű nyári úti célnak számít a Balaton térsége, de a jelenlegi helyzet miatt egyre többen akarnak majd jó áron saját balatoni nyaralót vásárolni.

 

Lehet még jó áron találni balatoni nyaralót?

A Szabadi Beach House balatoni nyaralóinak az ára 15 990 000 és 29 990 000 forint között mozognak, de az előbb említett okok miatt a 20 millió forint alatti ajánlatok gyakorlatilag mind elkeltek. 20 milliós áron azonban továbbra is hozzájuthatunk saját vízparti nyaralónkhoz Siófokon.

Ha tehát még pénztárcakímélő áron szeretnénk hozzájutni saját balatoni nyaralónkhoz, akkor nem érdemes sokáig haboznunk, mivel a Szabadi Beach House-nak már több vízparti apartmanja is elkelt!

 

Miért vásároltak már olyan sokan balatoni nyaralót Siófokon?

Nem csak a kedvező áraknak köszönhetik népszerűségüket a Szabadi Beach House balatoni nyaralói. Ezek a vízparti siófoki lakások kiváló elhelyezkedésüknek hála alig 100 méterre vannak a Balaton partjától. Egy kis séta után tehát a családunkkal és a barátainkkal egyaránt strandolhatunk egyet a déli part egyik legnépszerűbb strandján!

A strand közelségén kívül remek környezetre is számíthatunk: a balatoni nyaralók körül aszfaltozott, jó állapotú utcák találhatók, gondozott környezet, és ugyanúgy sétatávolságon belül találhatunk különböző szolgáltatókat és éttermeket.

Ez a remek elhelyezkedés országos szinten is megállja a helyét: hazánk szinte bármely pontjából könnyen eljuthatunk a balatoni nyaralónkhoz autóval, de akár vonattal vagy távolsági busszal is!

 

A Szabadi Beach House weboldalán bármikor megnézheti, hogy jelenleg hol mozog a balatoni nyaralóinknak az ára. Jól látszik, hogy már több siófoki apartman is elkelt, úgyhogy, ha szeretne Ön is hozzájutni saját vízparti nyaralójához, akkor érdemes sietnie!