xxxmenü

Ilyen előnyökkel járnak a Szabadi Beach House eladó siófoki nyaralói

Eladó vízparti nyaralók 100 méterre a Balatontól

A Szabadi Beach House apartmanjainak az elhelyezkedése egyszerűen kifogásolhatatlan. Mivel ezek az eladó nyaralók a népszerű Aranyparton találhatók, így 5 percen belül bármikor lejuthatunk a Balaton vízpartjára, amikor épp strandolni szeretnénk párunkkal, családunkkal, vagy akár nagyobb baráti társasággal. A nyaralók közvetlen környezete pedig csendes, családias: ideális mindenki számára, aki kipihenné a hét fáradalmait.

És akkor még szót sem ejtettünk a Szabadi Beach House apartmanjainak a remek megközelítéséről: Budapesttől akár 1 óra alatt le lehet érni autóval, de hazánk szinte bármely pontjáról könnyen el lehet jutni Siófokig vonattal és távolsági busszal is.

 

Eladó nyaralók a déli part fővárosában

Siófok korosztálytól függetlenül az egyik legélhetőbb város az egész Balaton parton, így akár barátainkkal akár családunkkal keresünk majd program lehetőségeket, biztosan megtaláljuk azt, ami megfelel az igényeinek.

A Szabadi Beach House vízparti nyaralói minden téren tudják garantálni az igazi balatoni élményt. Akár pihenni, akár szórakozni van kedvünk, minden lehetőség karnyújtásnyira lesz tőlünk, hiszen gyalog is könnyen eljuthatunk Siófok pezsgő belvárosába! Az Aranypart közkedvelt sétálóutcájában számos szórakozóhelyet és éttermet is felfedezhetünk, úgyhogy, ha felejthetetlen nyári estére vágyunk barátainkkal, akkor minden lehetőségünk meg lesz erre.

 

Eladó siófoki nyaralók – most még olcsón?

A Szabadi Beach House weboldalán jól látszik, hogy a legolcsóbb lehetőségek már elkeltek, de még így is hozzájuthatunk 20 millió forintért saját siófoki nyaralónkhoz. Mindazonáltal nem érdemes túl sokáig haboznunk a vásárlással. A járvány miatt ugyanis elképesztő kereslet van most a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, és országszerte rengetegen érdeklődnek a Szabadi Beach House vízparti nyaralói iránt.

Ha már amúgy is régóta vágyunk saját nyaralóra, akkor most érdemes még lépnünk!

 

Eladó balatoni ingatlanok – kiváló befektetési lehetőség

A megnövekedett érdeklődést akár mi is kihasználhatjuk, ha nem saját használatra, hanem befektetési célból szeretnénk megvásárolni a Szabadi Beach House valamelyik eladó balatoni ingatlanját. Kiváló elhelyezkedésüknek és méreteiknek hála könnyen ki tudjuk majd adni őket annak a sok érdeklődőnek, akik ebben az évben a tengerpart helyett a Balaton térségét fogják megrohamozni!

 

Ön is kedvet kapott ahhoz, hogy saját vízpart közeli nyaralója legyen Balatonnál? A Szabadi Beach House weboldalán mindig megnézheti a jelenleg még elérhető eladó siófoki nyaralókat, de nem érdemes sokáig húznia a döntést: már több apartman is elkelt vagy foglalás alatt van!