xxxmenü

Fogynak az eladó siófoki apartmanok!

Mit érdemes tudni a Szabadi Beach House eladó siófoki apartmanjairól?

A Szabadi Beach House projekt célja egyértelmű: olyan színvonalas vízparti nyaralókat nyújtani a déli part „fővárosában”, amelyeknek a kényelméből teljes mértékben átadhatjuk magunkat a balatoni életérzésnek. Ehhez persze az is hozzátartozik, hogy kitűnő megközelíthetőséggel és elhelyezkedéssel is rendelkeznek ezek a siófoki lakások.

Hazánknak gyakorlatilag bármelyik pontjáról könnyen el lehet érni Siófokra vonattal vagy távolsági busszal, az üdülőváros autópályához való közelsége pedig az autósok dolgát is megkönnyíti. Maguk a lakások pedig a méltán népszerű Aranyparton találhatóak, alig 100 méterre a vízparttól: alig kell tehát pár lépést tenni a Balaton egyik legkedveltebb szabadstrandjáig!

 

Mitől keltek el ilyen gyors ütemben az eladó siófoki apartmanok?

A Szabadi Beach House balatoni lakásainak a népszerűsége olyan méreteket öltött az elmúlt hónapokban, hogy már csak pár apartman maradt szabadon. Ez több dolognak is tudható be.

Egyrészt Siófok népszerűségének, mivel a kikötőváros és környéke rengeteg látnivalót és programot tartogat minden korosztály számára, akár családi kirándulásról van szó, akár hajnalig tartó szórakozásról. Másrészt pedig most a koronavírus járvány miatt elképesztő módon megnőtt az érdeklődés a belföldi nyaralási lehetőségek iránt, és sokkal kevesebben vállalnak be külföldi utazást. Így tehát nem is csoda, hogy ilyen sokan lecsaptak a Szabadi Beach House balatoni nyaralóira.

 

Ilyen áron juthat hozzá a jelenleg még elérhető eladó siófoki apartmanokhoz

A megnövekedett érdeklődés a belföldi nyaralási lehetőségek iránt abból is jól látszódik, hogy milyen mértékben fogynak a vízparti nyaralóink. A Szabadi Beach House kínálata összesen 28 siófoki lakásból áll, ezekből viszont 18 már el is kelt, és további 5 foglalás alatt van. Tehát már csupán 5 szabad apartman maradt! A jelenleg még elérhető lakások vételára 29 990 000 Ft, és közülük kettő az első emeleten, három pedig a második emeleten helyezkedik el. Alapterületük 32.29 és 29.39 négyzetméter között mozog.

További részletekért mindenképp nézzen szét a weboldalunkon: megtekintheti a siófoki apartmanok alaprajzait, láthat képeket a lakásokról és a környékről galériánkban, és természetesen bármilyen kérdés esetén kapcsolatba is léphet velünk valamelyik elérhetőségünkön!

 

Ha tehát kíváncsi a még jelenleg elérhető eladó siófoki apartmanokra, akkor bármikor megtekintheti őket a Szabadi Beach House weboldalán. Országszerte hatalmas az érdeklődés a Balaton térsége iránt, úgyhogy ha nem akar lemaradni erről a remek lehetőségről, akkor nem érdemes sokáig húznia a döntést: hamarosan elkel az összes vízparti nyaralónk!