xxxmenü

Ismét fogalom lett a saját balatoni nyaraló

A balatoni nyaraknál csak egy jobb dolog akad a magyar tenger mentén: ha a saját nyaralójában töltheti valaki a szabadságát!
A balatoni nyaraló ismét fogalommá kezd válni, mint ahogy az évtizedekkel ezelőtt megszokott volt. A belföldi turizmus folyamatosan erősödik, a mind hosszabb és forróbb nyarakat pedig elsősorban a hegyek között vagy vízparton a legjobb eltölteni.
Ideális hegyvidékből kevés akad Magyarországon, vízpart annál inkább – és mind közül a legjobb a Balaton!

Az Aranypart töretlenül a Balaton legkedveltebb része

Ismét fogalom lett a saját balatoni nyaraló

Az Aranypart méltán kapta a nevét: a siófoki aranyélet ezen a partszakaszon zajlik, itt találni a legtöbb szállodát és a város szórakozási lehetőségeinek többségét.

Igaz ugyan, hogy a Balaton fővárosáért több település is versenyez, ám kétségtelen tény, hogy a legelső város, ami mindenkinek eszébe jut a Balatonról, az nem Tihany vagy Keszthely, hanem Siófok!

Siófok hosszú idő óta töretlenül a legkedveltebb balatoni úti cél hazai és külföldi turisták számára egyaránt, hiszen Budapesttől mindössze 1 órás távolságra található, pezsgő kulturális élettel és szórakozási lehetőségekkel bír – és ott a Balaton!

Élvezze a balatoni nyaralást saját, újépítésű nyaralóban!

Lehet-e fokozni a nyaralás élményét, a kikapcsolódást, a pihenést annál, hogy a Balaton legjobb részén üdül, ahol mindenféle igényt kielégítő szórakozási lehetőségek akadnak, és természetesen maga a tó is állandó fürdési lehetőséget kínál?

Igen, lehet: egy saját, újépítésű nyaralóval! Tény, hogy rengeteg régi, sok évtizedes nyaraló található a Balaton partján és környékén, ám ezek felett igencsak eljárt az idő és nem csak a felújításuk kerül milliókba, de sosem lesznek kellőképpen korszerűek.

Válassza az összességében sokkal kedvezőbb árú, új építésű nyaralót a Szabadi Beach House-ban! Korszerű, minden igényt kielégítő nyaralót kap a pénzéért, amelyet élő növényzet vesz körbe, nem pedig beton és térkő.

A Szabadi Beach House ideális választás önnek

Ráadásul pár méterre található a Balaton partjától, hiszen csak egy utca választja el tőle. Így biztos lehet benne, hogy egy erősebb balatoni vihar se okoz majd gondot, hiszen nincs kitéve közvetlenül a szélviharnak!

A megközelítése könnyű, hiszen aszfaltozott út vezet a siófoki zöldövezeti nyaralókomplexumhoz, de akár vonattal vagy kerékpárral is hamar ide lehet jutni, ebbe a kis balatoni paradicsomba, ahol felújított és újépítésű üdülők találhatók a környezetben, pihenni, kikapcsolódni vágyó emberekkel, családokkal.

A Szabadi Beach House-ban Önre is vár egy tökéletes álomnyaraló!