xxxmenü

Pihenjen a Balaton partján saját nyaralóban!

A Balaton partján eltöltött nyár sokunk gyermekkori élményei közé tartoznak. Habár sokat változott a világ, és a Balaton térsége is, van, ami örök: imádjuk a magyar tengert!

A Balaton déli partja kiváltképp alkalmas a pihenésre, a nyaralásra, főként kisgyerekkel, hiszen itt a tó lassan mélyül, így már fél-egy évesen is nyugodtan lehet hatalmas pancsolásokat rendezni a gyermekünkkel, unokánkkal.

A Balatont igazán egy saját nyaralóval lehet megismerni és élvezni

Pihenjen a Balaton partján saját nyaralóban!Ön hol, hogyan töltötte gyermekkora balatoni nyarait? Szülei saját nyaralójában, esetleg kempingben vagy gyermektáborban? Vagy csak egy-egy napra utaztak a hatalmas tó partjára?


Bárhogy is történt, biztosan egyetért azzal, hogy a legjobban a saját nyaralóban lehet pihenni! Tudjuk ezt fokozni? De még mennyire!


A Balaton hatalmas, még európai mércével mérve is. A 235 kilométer hosszú partvonalát negyvennél is több település veszi körbe, mégis kiemelkedik egy város, amelynek neve a kezdetek óta egybefonódott a Balatoni nyarakkal: Siófok!

Ismerje meg a Balatont egy saját nyaralóból

Ahhoz, hogy a magyar tenger kiadja titkainak többségét, huzamosabb időt kell eltöltsünk a partvidékén. A pancsolás, strandolás, a napsütést élvezve olvasni egyaránt remek kikapcsolódási módok – kiváltképpen, ha a saját tulajdonunkban lévő nyaraló pázsitján tehetjük meg, vagy ha csak pár métert kell megtenni a partig!

Ha pedig úgy dönt, felfedezné a Balaton csodáit, az apró falvakat, vadregényes túraútvonalakat, még inkább szüksége lesz egy saját „bázisra”, ahova vissza lehet térni a nap végén és megpihenni.

Egy saját balatoni nyaralóba ráadásul az év bármelyik napján le lehet ruccanni, és sosem kell attól tartani, hogy éppen más foglalta le a legjobb időszakban!

Üdüljön a Balaton partján saját nyaralóban

Siófokon, az Aranyparton, alig egy utcára a tó vizétől most lehetőség nyílt arra, hogy egy újépítésű balatoni nyaraló boldog tulajdonosa lehessen!

Siófok egyébként is különleges hely, és a közvélemény kutatások szerint az öt legjobb balatoni strandból három itt található. Gondolja csak meg, milyen lenne ezentúl úgy élvezni a magyar tenger melletti pihenést, hogy nem kell bejelentkeznie, szállást foglalnia, idegeskedni az érkezés ideje miatt vagy időben elhagyni a szobát.

Felszabadultabb volna, ha úgy menne ki a partra, hogy nem kell hűtőtáskát cipelni, amiatt feszengeni, hogy hol találni egy kellően tiszta és normális mellékhelységet, vagy aggódni a parkolóban hagyott autó miatt?

Akkor a Szabadi Beach House-t önnek találták ki! Egy újépítésű, korszerű, zöldövezeti nyaraló pontosan önre vár, hogy úgy élvezhesse a balatoni nyarakat, ahogy a legjobb.