xxxmenü

Három ok, amiért érdemes nyaralót venni a Balaton partján

A Balaton partján, saját nyaralóban tölteni a nyári pihenés napjait, heteit olyan élmény, ami most is elérhető bárki számára!

Habár magyarok (és németek) milliói tapasztalták meg, milyen élmény a Balaton partján üdülni, meglehet, Ön még sosem jutott el a magyar tengerhez, vagy úgy vélheti, a belföldi nyaralás csillaga már rég leáldozott.

Mindenesetre most bemutatunk három okot, amiért érdemes nyaralót venni a Balaton partján!

1.   Saját balatoni nyaralóval végre teljes nyugalomban telhet a nyaralás

Gondolja meg, milyen szabadságot biztosít az, hogy szó szerint bármikor leugorhat a Balaton partjára pihenni, vitorlázni, horgászni vagy éppen a környéken kirándulni!

Nem kell másokhoz igazodnia, nincs ideges kapkodás szombat reggel, hogy elkészüljünk, mire jön a váltás, saját ágyunkban, saját ágyneműnket használva alhatunk, és ha tönkremegy valami, akkor se kell aggódni, hogy mit szól a tulajdonos.

A Balaton hatalmas és rengeteg élményt tartogat

A Balaton Európa egyik legnagyobb tava, amely elképesztően sok élményt tartogat minden korosztály számára. A fürdés, a vízi sportok, a horgászat magától értetődő.

A gasztronómiai élmények, a kulturális és természeti kincsek, a szórakozási lehetőségek mindenki számára tartogatnak pozitív élményeket.

Ráadásul, ha most egy új építésű nyaralót vesz a Szabadi Beach House-ban, akkor biztos lehet benne, minőségi, tartós, prémium kivitelű ingatlan birtokosa lesz.

Három ok, amiért érdemes nyaralót venni a Balaton partján

2.   A balatoni nyaraló értékálló, sőt növekszik az értéke

Folytassuk az anyagi oldalával: egy nyaraló értékálló befektetés. Ingatlanról beszélünk, még ha egyedi céllal hasznosítjuk is, ezért biztosak lehetünk benne, hogy megfelelő karbantartással az évek során meg fogja tartani az értékét.

Az ingatlanpiac változásai alapján ennél is többen bízhatunk: egy jó helyen, például Siófok térségében, a déli parton fekvő, vízparthoz közeli nyaraló értéke garantáltan növekedni fog.

Egy saját balatoni nyaralóval csak nyerhet

A nyaralók tartják az értéküket, mert pihenésre, kikapcsolódásra mindenkinek szüksége van. Ahogy a világ folyamatosan melegszik, úgy értékelődnek fel a vízparti ingatlanok.

A Balaton térsége éppen úgy közkedvelt desztináció lesz tíz, húsz vagy akár ötven év múlva is, mint amennyire kedvelt volt már évezredekkel ezelőtt. Az emberek egyszerűen imádnak a Balaton partján pihenni!

3.   A nyaraló kiadása jelentős bevételt termelhet

Siófok térsége az egyik legkedveltebb térsége a Balatonnak, azon belül pedig az Aranypart méltán kapta ezt a nevet: igazi aranyélet zajlik itt a megannyi étteremnek, szórakozóhelynek köszönhetően. A vízparthoz közel, pár perc sétára, zöldövezetben mennyire lehet népszerű nyaralni?

Igen, pontosan, ha van hely, ahol érdemes nyaralót venni, az Siófok és környéke! Amikor éppen nem pihen benne, biztosra veheti, szívesen bérlik majd ki Öntől a nyaralóját, ráadásul a térség legjobb árát kérheti érte.