xxxmenü

A Balatont legjobban saját nyaralóval lehet élvezni

Gyakorta álmodozik arról, milyen csodás is lenne egy saját nyaraló a Balaton partján? Ön is utál a kánikulában a poros, forró betondzsungelben aszalódni? Más üdülőjében nyaralni gyakran macerás és sok szervezést igényel.

Amikor nyaralni megy valaki a Balatonhoz, akár gyermekkori élményei alapján, akár más nyaralójában vagy hotelben megszállva bizonyosan elgondolkozik azon, hogy mennyivel jobb lehetne saját víkendházba megérkezni.

A megoldás adja magát: ideje beruházni egy saját nyaralóba

Természetesen a balatoni nyaralót megvásárolni egy dolog, a fenntartása meg egészen más. Éppen úgy, mint bármely háznak, a saját üdülő is további költségekkel jár.

Ám minden kiadás könnyedén mérsékelhető, hiszen hacsak nem tölti valaki az egész szezont a nyaralójában, akkor kiadhatja másoknak. Megfelelő árat kérve a nyaralóért nem csupán nullszaldósra hozhatja ki a számát, de még szép hasznot is termelhet.

A Balaton csodái csak egy karnyújtásnyira lesznek

Persze a puszta haszonszerzés mintegy mellékes pozitívuma a saját balatoni nyaralónak! Sokkal többet ér annál a szabadság, a lehetőségek egyszeriben szélesre táruló kínálata.

Már az is heteket vehet igénybe, hogy egy kisebb város minden említésre méltó éttermét, kifőzdéjét vagy fogadóját végigpróbáljuk, mire megtaláljuk az igazit, ahova évek múltán is szívesen térünk be egy lángosért, hekkért vagy birkapörköltért.

Ha viszont a gasztronómia és a fürdőzés mellett más hobbink is akad, akkor évek, sőt évtizedek kellenek a Balaton felfedezéséhez.

A Balatont legjobban saját nyaralóval lehet élvezni

Stressz? Milyen stressz?

Aki nagyvárosban él, bizony napi szinten tapasztalhatja meg a rohanó életmód, a túlzsúfolt utcák és terek, a természet hiánya okozta stresszt. Olyan hátrányai ezek a városi életmódnak, amelyet felfoghatunk egyfajta árként a kényelemért.

Csakhogy hosszú távon súlyosabb árat kell fizessünk, és ezt az egészségünk romlásán fogjuk leghamarabb észrevenni.

A megoldás egyszerű: egy saját nyaraló, ahova hétvégéken vagy akár egy hosszabb hétre is vissza lehet vonulni, hogy feltöltődjünk, kikapcsolódjunk, sőt ténylegesen pihenjünk. Vegye meg most az újépítésű álomnyaralóját a Szabadi Beach House-ban, és mire beköszönt a nyár, már pontosan tudni fogja, hol piheni ki a nagyvárosi lét fáradalmait!

Siófok lehet a második otthona

A Szabadi Beach House garantált előnyökkel jár: Siófok Aranypart részén található, alig egy utcára a vízparttól, szépségesen zöldellő fák között. Pár percre található autóval a belváros, mégis nyugodt a környék.

Akár fürdeni, akár horgászni, akár kirándulni szeret leginkább, a saját balatoni nyaralójával mindezt bármikor megteheti az év során! Persze télen kissé hideg a víz, de Siófok a hideg időszakban is megannyi lehetőséget kínál a kikapcsolódásra.