xxxmenü

Balatoni álomnyaraló - már idén nyáron az Öné lehet!

Szabadi Beach House – elérhető balatoni álomnyaralók már júniustól

A balatoni nyaralókról való álmodozást sajnos sokszor tönkre tudja tenni a valóság: még ha találunk is olyan apartmant, ami most elérhető áron van, nem egy esetben el tud húzódni az a procedúra, aminek a végén végre magunkénak tudhatjuk álmaink nyaralóját.

Szerencsére mindig vannak olyan kivételek, amik megerősítik bennünk azt az elhatározást, hogy nem lehetetlen megvalósítani az álmainkat. Erre adnak több jó példát is a Szabadi Beach House eladó nyaralói, amik 2020. június végétől fogva folyamatosan átadásra kerülnek! Még inkább örülni fogunk, ha mi is a déli parti „rajongók” sorait erősítjük. A Szabadi Beach House eladó lakásai ugyanis pont az egyik legközpontibb városban helyezkednek el, Siófokon.

Siófok az egyik legnépszerűbb és legfejlettebb üdülőváros az egész Balatonon. Nem véletlen, hiszen itt minden helybéli egy valódi arany középút előnyeit élvezheti: a nagyvárosi fejlődések egyáltalán nem mentek a kikötőváros nyugodt hangulatának rovására. Messze nem a fővárosi nyüzsgésre kell számítanunk: teljes békében élvezhetjük a strandot, a különféle éttermeket, és egyéb program lehetőségeket.

Persze ha olykor igényt érzünk egy kis adrenalinvadászatra, akkor erre is bőven lesz lehetőségünk, például wakeboard vagy vízisíelés formájában! Annál kényelmesebb lesz a nap végén visszatérni álmaink balatoni nyaralójába, miután átéltünk egy izgalmakkal teli napot.

Ilyen eladó balatoni nyaralók közül válogathat

A Szabadi Beach House eladó siófoki lakásai egy két darab két emeletes épületből álló projekt részét képzik, ahol több mint 1130 m2-nyi eladó terület közül lehet válogatni. Akár hisszük, akár nem, már 16 millió forintért is miénk lehet egy balatoni nyaraló.

Úgyhogy ha már most nyáron szívesen kihasználnánk a kellemes napsütést a Siófoki Aranyparton (ami csupán 100 méterre van a Szabadi Beach House lakásaitól), akkor nem érdemes sokáig hezitálnunk: egyes balatoni nyaralók már el is keltek!