xxxmenü

Balatoni nyaraló a déli part szerelmeseinek - most elérhető áron

Nem csoda, hogy ilyen sokan keresnek nyaralót a Balaton déli partján

Mindkét partnak megvannak a saját előnyei, azonban kétségtelen, hogy a déli part nagyon sok embernek meg tudta hódítani a szívét.

Habár az északi part kedvelői sokszor pont ezt kifogásolják benne, a déli part sekélyebb vízmélységgel rendelkező strandjai sokkal nagyobb mozgásteret tudnak nyújtani az ott nyaralóknak. Ez különösen a családosoknak kedvez, hiszen a kevésbé mély víznek köszönhetően sokkal egyszerűbb a gyerekekkel együtt pancsolni. Vízibiciklizni is megnyugtatóbb úgy, ha tudjuk, hogy egy csúszás után nem merülnek el a vízben a kisebbek sem...

Nagy előnye annak, ha a nyaralónk a Balaton déli partján van, hogy minden nap olyan gyönyörű naplementében lehet részünk, ami szavakkal leírhatatlan. Megunhatatlan látvány, ahogy megjelenik az aranyhíd a víz felületén, mint egy varázslatos ösvény, ami összeköti a két partot a napnyugtát megelőző pillanatokban.

 

Ha kíváncsi arra, hogy még milyen apartmanok elérhetők a Balaton déli partján található Szabadi Beach House-ban, akkor ITT megnézheti, sőt, akár azonnal le is foglalhatja kedvencét!