xxxmenü

Nyaraló a Balaton déli fővárosában

Ki ne akarna egy nyaralót a Balaton déli partján?

Siófoknak számos olyan előnye van, ami miatt megéri itt nyaralót keresni. Ilyen például az üdülőváros könnyű elérhetősége: akár vonattal, akár kocsival szeretnénk eljutni a kikötővárosig, szinte biztos, hogy nem lesz nehéz dolgunk. Budapestről vonattal 2 órán belül eljuthatunk a siófoki állomásra a délitől (másfél, ha sikerül elkapnunk egy IC-t).

Ráadásul ha évközben is szeretnénk ott lenni álmaink nyaralójában, akkor az ingázást is meg lehet oldani Budapest és Siófok között. Jó forgalommal akár egy óra alatt is elérhetünk a fővárosba, nap végén pedig már vissza is térhetünk egy jól megérdemelt pihentető sétára vagy fürdőzésre az Aranypartra. Mivel a Szabadi Beach House eladó nyaralói csupán 100 méterre helyezkednek el a parttól, mindössze pár lépést kell megtennünk ahhoz, hogy csobbanjunk egyet.

Gondoljunk csak bele milyen jó lehet, ha minden hétvégén van rá lehetőségünk, hogy picit elmeneküljünk a főváros nyüzsgéséből. A déli part szerelmesei jól tudják, hogy már egy hétvége is sokat segíthet abban, hogy újult erővel vágjunk neki egy újabb munkahétnek. Legyen szó vízibicikliről, vitorlázásról, vízisíről, vagy akár egy kellemes túráról a friss levegőn, itt bőven lesz arra lehetőségünk, hogy kifújjuk a fáradt gőzt.

És akkor még szót sem ejtettünk az elérhető gasztronómiai lehetőségekről: akár a klasszikus hekk vagy lángos vonalat keressük, akár valami egészen újat, egy siófoki nyaralóval ez mind könnyebben elérhetővé válik számunkra. Akár mindennap!

 

Mit kell tudni a Szabadi Beach House eladó siófoki nyaralóiról?

A Szabadi Beach House eladó apartmanjai mindenki számára tudnak nyújtani valami újat, így a fiataloknak, a családosoknak, és az időseknek is remek lehetőséget kínálnak a minőségi pihenésre és szórakozásra. A beruházás kettő, két emeletes épületében, összesen körülbelül 1100 m2 eladó nyaraló érhető most el. Az árak 16 és 30 millió között mozognak, a nyaralók többsége pedig már 2020. júniusában átadásra kerül. A teljes projekt befejezése 2020 vége előtt zárul majd le.

Nézze meg a Balaton déli partján épülő nyaralókat a Szabadi Beach House-ban, foglalja le kedvencét, így akár már idén nyáron is átadhatja magát a gondtalan pihenésnek!