xxxmenü

100 méterre a Balatontól | Nyaraló Siófokon

Ki ne örülne egy siófoki nyaralónak?

Nem véletlen lett Siófok hazánk egyik legnépszerűbb üdülővárosa. Hála könnyű elérhetőségének, és a számos helyi szórakozási lehetőségnek rengetegen próbálnak itt jó áron találni egy eladó balatoni nyaralót. Siófok nem csak egy békés, idilli kikötőváros: ez a legnagyobb város a Balaton partjánál, így a minőségi pihenés mellett bőven akadnak lehetőségek izgalmas programok megélésére is.

Remek kiindulópont például egy gyalogos vagy biciklis túrához. Az évközi rutinban sokszor úgy el tud merülni az ember, hogy sajnos nem nehéz megfeledkezni a rendszeres mozgás fontosságáról. Egy kiváló elhelyezkedésű siófoki nyaraló viszont igencsak hatékony motivációt tud nyújtani ahhoz, hogy legalább hétvégén összekössük a kellemest a hasznossal.

Siófok és környéke rengeteg túra lehetőséget tud biztosítani korosztálytól (és kondiszinttől) függetlenül, úgyhogy akár most szántuk rá magunkat a mozgásra, akár élsportolóhoz hasonlítható a teljesítményünk, a laza sétáktól kezdve a teljesítménytúrákig mindenki találhat magának olyan programot, ami megfelel a személyes igényeinek. Jó példa az idilli panoráma túra Siófok és Balatonvilágos között, vagy egy 75 km-s bicikli túra a Balaton keleti medencéje körül.

És természetesen a víz közelsége is rengeteg lehetőséget hordoz magában! Ha például csupán 100 méterre van az Aranyparttól a siófoki nyaralónk, akkor mindössze pár lépést kell megtennünk ahhoz, hogy felfrissüljünk a Balaton egyik legszebb strandján.

A pihenős fürdőzésen kívül akár próbára tehetjük magunkat a vitorlázással is, vagy ha itt is olyan élményeket keresünk, amelyek megemelik az adrenalinszintünket, akkor fejleszthetjük az egyensúlyérzékünket egy wakeboard és vízisí pályán! Sose szabad alábecsülni, hogy mennyi jót tud tenni a testi-lelki egészségnek akár már egy olyan hétvége is, amikor friss levegőn, víz közelben tudjuk kifújni azt a gőzt, ami egy hosszú munkahét után felhalmozódott bennünk. Annál könnyebben lesz minden hétfőn visszatérni a munka rutinhoz, minél jobban motivál majd a következő hétvége varázsa, amit a siófoki nyaralónkban tölthetünk el.

 

A Szabadi Beach House siófoki nyaralóiról bővebben

Ezek az eladó apartmanok sétatávolságra vannak a Balaton partjától, úgyhogy bármikor csobbanni támad kedvünk, csupán pár lépést kell megtennünk ehhez. Kiváló elhelyezkedésüknek hála, rendkívül gyorsan és könnyen megközelíthetők, úgyhogy az évközi és szezonális ingázás is megoldható. Az M7-es autópálya lekanyarodójától csupán 5 perc és máris "otthon" lehetünk a saját bejáratú balatoni élményünkben. 

 

A Szabadi Beach House siófoki nyaralói már 2020. júniusától átadásra kerülnek. Az érdeklődés fokozódik, a lakások a járványhelyzet utáni korlátozások feloldása óta folyamatosan kerülnek foglalás alá. Éppen ezért, ha mindig is vágyott egy olyan nyaralóra, ami csupán 100 méterre van a Balaton partjától, akkor most érdemes megragadni ezt a remek lehetőséget!