xxxmenü

A Szabadi Beach House I. ütemének lakásai elkeltek, a II. ütem lakásainak értékesítése megkezdődött.

Lakások

A Szabadi Beach House: vízközeli nyaralók Siófokon

A siófoki Szabadi Beach House biztosan elkészülő nyaralói magas minőségi normákkal, a déli parton megszokott ingatlan árakhoz képest, kifejezetten kedvezőnek minősülő előértékesítési áron vásárolhatóak meg. Mivel az apartmanok egy, már meglévő épület teljeskörű felújításával kerülnek kialakításra, ezért a beruházás megvalósulása garantált. Az egyes nyaralók árai fix értékesítséi árak, melyek szerződéskötés esetén nem emelkednek!

ÁTADÁS II. ÜTEME: 2022. JÚNIUS VÉGE

A Szabadi Beach House I. ütemének ingatlanjai elkeltek.

A II. ütemben az A. épület, 3. emeleti, belső galériás ingatlanjai kerülnek átadásra.

Kerülje el a bosszantó nyári foglalásokat, vásároljon saját balatoni nyaralót a népszerű Siófokon, a vízpart közeli Szabadi Beach House-ban!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre, elérhetőségeikért kérjük, kattintson ide

A Szabadi Beach House ingatlanjainak jellemzői:

A siófoki Szabadi Beach House eladó lakásai a klasszikus garzon mérettől, egészen a családokat is kiszolgáló nagyobb nyaraló méretig skálázhatók. A vízpart közeli 2 épületben a lakások egytől egyig teljeskörűen felújított apartmanok, mindegyikben található főzősarok vagy konyha és fürdőszoba. Az Aranyparton fekvő ingatlanok majdnem mindegyike teraszos. A nyaralók egy része balatoni félpanorámás, illetve kertkapcsolatos.

 A Szabadi Beach House II. ütemének várható átadása:

2022. június vége.

LakásElhelyezkedésSzobaszámAlapterületTeraszÁrStátusz
Lakás: A épület - 31.Elhelyezkedés: 3. emeletSzobaszám: 2Alapterület: 42.5 m2Terasz: 0Ár: 44 900 000 FtStátusz: bővebben »
Lakás: A épület - 32.Elhelyezkedés: 3. emeletSzobaszám: 2Alapterület: 42.44 m2Terasz: 0Ár: 44 900 000 FtStátusz: bővebben »
Lakás: A épület - 33.Elhelyezkedés: 3. emeletSzobaszám: 2Alapterület: 42.44 m2Terasz: 0Ár: 49 900 000 FtStátusz: bővebben »

Szabadi Beach House saját parkolók és tárolók:

A Szabadi Beach House apartmanjaihoz 13 gépkocsibeálló tartozik, melyek az ingatlanok felül, külön áron megvásárolhatók. A parkolók mindegyike zárt belső területen található.

A parkolók ára: bruttó 2.000.000.- forint / darab

A Szabadi Beach House A és B épületéhez 28 tároló tartozik.

A tárolók ára: bruttó 500.000.- forint/darab

Ne hezitáljon! Válassza ki álmai apartmanját és töltse életvitelszerűen a nyarat a Balatonnál. Az ingatlanok mindegyike alkalmas a téli tartózkódásra is. Pihenjen stressz nélkül, vízparthoz közeli saját tulajdonú nyaralójában! 

Az ingatlanok kiváló befektetési lehetőségnek számítanak, mert Siófok - Aranyparton a legnagyobb a kereslet a garzon és kisebb méretű apartmanok iránt.

Kapcsolat

Eger Gabriella

Vezető ingatlan-képviselő
Tel: +36 70 634-3405
E-mail: gabriella.eger(kukac)lidohome.hu
 

Gyarmati László

Vezető ingatlan-képviselő
Tel: +36 70 428-2525
E-mail: laszlo.gyarmati(kukac)lidohome.hu
 

A Szabadi Beach House értékesítését
a Lido Home végzi.