xxxmenü

1. emelet, B épület - I.11. lakás

LakásElhelyezkedésSzobaszámAlapterületTeraszÁrStátusz
Lakás: B épület - I.11.Elhelyezkedés: 1. emeletSzobaszám: 2Alapterület: 39.26 m2Terasz: 7.80Ár: 29 990 000 FtStátusz: eladó

Egy nyaraló mindig a tulajdonosától válik otthonossá. Saját egyéniségünket visszük bele életterünkbe, amitől hirtelen megtelik a hazaérkezés érzésével. A Szabadi Beach House, B épület, 1. emelet 11-es balatoni nyaralójának kialakításakor arra törekedtünk, hogy megadjuk ennek a lehetőséget még a garzonhoz közeli méretű ingatlanok kapcsán is. 

A B épület 1. emeletén található nappali + 1 hálószobás apartmanhoz egy szeparált konyha tartozik étkezővel. A nyaralóban különálló fürdőszoba biztosítja az összkomfortot. Az ingatlanhoz utcai kilátású teraszok tartoznak.

A B épület, I/11-es apartman különlegessége pontosan ez a dupla terasz és a kialakításból következő fantasztikus berendezési lehetőség. "A kevesebb több" elvét követve, ebből a kis ékszerdobozból olyan kényelmes nyaralót lehet varázsolni, hogy garantáltan minden időt itt akar majd tölteni a tulajdonosa. A szobák kényelmes méretűek, jól szeparáltak, lehetőséget adnak a saját tér megvalósítására, különösképpen, ha gyermekekkel utazunk. 

Bővebb információkért, kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal. Az elérhetőségek megtekintésért, vagy üzenet küldésért, kérjük, hogy kattintson ide.

Szabadi Beach House Emelet - teljes szintrajz

Szabadi Beach House, B épület, 1. emelet, 11-es lakás alaprajz

Szabadi Beach House, B épület, 1. emelet, 11-es lakás adatai

Lakás  mérete: 39,26  nm
Terasz  mérete:  7,80  nm

Külső nyílászárók: kiemelten jó hőszigetelő képességű, 3 egyedi műanyag nyílászárók.
Belső nyílászárók: fafurnéros vagy azzal egyenértékű, választható színben, bruttó 60 000,-Ft/db.
Lakásbejárati ajtó: műanyag, biztonsági zárral, saválló acél vasalattal és kilincsgarnitúrával, kitekintő optikával, külső homlokzaton sötétszürke, belül fehér színben.

A lakásokon belül különböző greslap burkolattípus választható, a terveken jelölt helyeken. A vizes helyiségek hidegburkolata ajtó magasságig fut. A konyhabútor alsó és felső elemei közötti rész is csempézett. A hidegburkolati lapok ára bruttó 5 000,- Ft/m².
Melegburkolatok: Woodstep Dynamic V+ laminált padló, 11 választható színben (bruttó 3 500,- Ft/m²) hozzá tartozó szegélyelemmel és jó lépéshangszigetelést biztosító laminált padló alátéttel.
Lábazatok: kerámia burkolatnál minimum 10 cm magas és minimum 30 cm általános laphosszúságú porcelánkerámia lábazati elemek.
Festés: minden fal- és mennyezetfelület fehér diszperziós festéssel. Egyedi szín igények külön egyeztetést követően.

A kivitelező legalább azonos minőségű anyagok felhasználása esetén eltérhet a fentebb felsoroltaktól.

Egyedi kialakításra, felár különbözet ellenében lehetőség van.

Bővebb információkért, kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal. Az elérhetőségek megtekintésért, vagy üzenet küldésért, kérjük, hogy kattintson ide.

Kapcsolat

Eger Gabriella

Vezető ingatlan-képviselő
Tel: +36 70 634-3405
E-mail: gabriella.eger(kukac)lidohome.hu
 

Gyarmati László

Vezető ingatlan-képviselő
Tel: +36 70 428-2525
E-mail: laszlo.gyarmati(kukac)lidohome.hu
 

A Szabadi Beach House értékesítését
a Lido Home végzi.