xxxmenü

2. emelet, B épület - II.21. lakás

LakásElhelyezkedésSzobaszámAlapterületTeraszÁrStátusz
Lakás: B épület - II.21.Elhelyezkedés: 2. emeletSzobaszám: 2Alapterület: 32.29 m2Terasz: 0Ár: 24 990 000 FtStátusz: elkelt

A Szabadi Beach House B épület, 2. emeleten található eladó balatoni nyaralók ugyan terasszal nem rendelkeznek, a méretüknél fogva mégis csodás kis aranyparti, tetőtéri, romantikus hangulatú ingatlanok. Hálófülke, amerikai konyhás nappali és fürdő szolgálják az itt pihenők kényelmét. 

A B épületi lakások különlegessége a jól hasznosítható elrendezésben rejlik. A 2. emeleti 21-es lakás fantasztikus nyaralásokat ígér fiataloknak, idősebbeknek, családosoknak egyaránt. A tetőtéri kialakítás hatására, az ablakokon szinte ömlik a fény, amitől az egész garzon levegőssé, tágassá válik, úgy, hogy közben a forróságtól tartani nem kell. 

A fantáziadúsan berendezhető apartman egyik ékköve a hálófülke, amely biztosíthatja a nyaralások alatti szeparé érzését a tulajdonosoknak. Egy ilyen ingatlanban ígéretes a töltődés, könnyű a nyár. A vízpartközeli elhelyezkedés kifejezetten felértékeli a nyaralót, így beruházásnak is tökéletes.

Bővebb információkért, kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal. Az elérhetőségek megtekintésért, vagy üzenet küldésért, kérjük, hogy kattintson ide.

Szabadi Beach House Második Emelet - teljes szintrajz

Szabadi Beach House, B épület, 2. emelet, 21-es lakás alaprajz

Szabadi Beach House, B épület, 2. emelet, 21-es lakás adatai

Lakás  mérete: 32,29  nm
Terasz  mérete:  0  nm

Külső nyílászárók: kiemelten jó hőszigetelő képességű, 3 egyedi műanyag nyílászárók.
Belső nyílászárók: fafurnéros vagy azzal egyenértékű, választható színben, bruttó 60 000,-Ft/db.
Lakásbejárati ajtó: műanyag, biztonsági zárral, saválló acél vasalattal és kilincsgarnitúrával, kitekintő optikával, külső homlokzaton sötétszürke, belül fehér színben.

A lakásokon belül különböző greslap burkolattípus választható, a terveken jelölt helyeken. A vizes helyiségek hidegburkolata ajtó magasságig fut. A konyhabútor alsó és felső elemei közötti rész is csempézett. A hidegburkolati lapok ára bruttó 5 000,- Ft/m².
Melegburkolatok: Woodstep Dynamic V+ laminált padló, 11 választható színben (bruttó 3 500,- Ft/m²) hozzá tartozó szegélyelemmel és jó lépéshangszigetelést biztosító laminált padló alátéttel.
Lábazatok: kerámia burkolatnál minimum 10 cm magas és minimum 30 cm általános laphosszúságú porcelánkerámia lábazati elemek.
Festés: minden fal- és mennyezetfelület fehér diszperziós festéssel. Egyedi szín igények külön egyeztetést követően.

A kivitelező legalább azonos minőségű anyagok felhasználása esetén eltérhet a fentebb felsoroltaktól.

Egyedi kialakításra, felár különbözet ellenében lehetőség van.

Bővebb információkért, kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal. Az elérhetőségek megtekintésért, vagy üzenet küldésért, kérjük, hogy kattintson ide.

A Szabadi Beach House eladó balatoni nyaralóival kapcsolatos bővebb információkért, kérjük vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal. Az elérhetőségek megtekintésért, vagy üzenet küldésért, kérjük, hogy kattintson ide.

Vissza a Szabadi Beach House eladó nyaralók aloldalra!

Kapcsolat

Eger Gabriella

Vezető ingatlan-képviselő
Tel: +36 70 634-3405
E-mail: gabriella.eger(kukac)lidohome.hu
 

Gyarmati László

Vezető ingatlan-képviselő
Tel: +36 70 428-2525
E-mail: laszlo.gyarmati(kukac)lidohome.hu
 

A Szabadi Beach House értékesítését
a Lido Home végzi.