xxxmenü

A Szabadi Beach House I. ütemének lakásai elkeltek, a II. ütem lakásainak értékesítése megkezdődött.

Rólunk

Egy álmainknak megfelelő, jól kigondolt otthon vagy nyaraló életre szóló befektetés, éppen ezért fontos a magas szintű és szakmai alapokon nyugvó hozzáértés. A Szabadi Hotel Kft. a tervezés és kivitelezés során is ugyanolyan figyelemmel és szakértelemmel jár el, mintha saját felhasználásra építené ingatlanait. Az élhető közeg, a vásárlói igényeknek való megfelelés, a minőségi és pontos munkavégzés, a prémium alapanyagok és a biztos tervezés jellemzik beruházásainkat. 

A garancia védjegye a Szabadi Hotel Kft. .A cégcsoport, melyhez a siófoki Szabadi Beach House építtetője és a beruházója tartozik, már több évtizedes múltra tekint vissza és az évek során, köszönhetően a referenciaként is büszkén vállalt ingatlanoknak, egy igazán megbízható építőipari vállalkozássá nőtte ki magát.

Cégcsoportunk az ingatlanpiac meghatározó szereplője, jelenleg is több beruházásban érdekelt országszerte. Akik tőlünk, nálunk vásárolták meg lakásukat, nyaralójukat, irodaházukat, mind a kiszámíthatóságra, biztonságra és a színvonalas munkavégzésre szavaztak. Nálunk nincs rejtett költség, nincsenek túlfűtött ígéretek. Álomotthonokat, hasznosítható irodákat, szolgáltatóházakat, nyaralókat építünk saját és befektetési célokra.

Cégcsoportunk, melynek tagja a Szabadi Hotel Kft., az alábbi tekintélyes és elismert projektek megvalósításában volt aktív szereplő:

- Budapest, Szent László téri szolgáltatóház
- Budapest Várna utcai Irodaház
- Budapest, Gubacsi út 19. irodaház és garzon apartmanok
- Pomáz, Oxigén Lakópark 1. és 2. ütem
- Kaposvár ECO Office Kapos Zrt.
- Tatabánya, SÜV irodaház
- Noszvaj, Oxigén Hotel
- Ráckeve, Duna Relax & Event Hotel
- Fenyves Residence 1. és 2. Ütem
- Sió Garden, Siófok
- Villa Novecento, Siófok- Páty, Liget Udvar Lakópark
- Herceghalom, Vadvirág Lakókert
- Körmend, Gesztenye Lakópark 
- Vincellér Ház, Balatonlelle
- Napfény Garden, Balatonlelle
- Tópart Apartments, Hévíz


A Szabadi Hotel Kft. cégcsoportjának égisze alatt megszületett lakások, szállodák, nyaralók és irodaházak mind lenyűgöző életterek. A kivitelezés során folyamatosan felügyeljük az ütemszerű munkálatokat, kézben tartjuk álmai lakásának megvalósulását.

Tapasztalt szakembereink, a legújabb technológiákat felhasználva, igyekeznek minden igénynek megfelelve alakítani a megvásárolt ingatlanokat, aminek köszönhetően életre szóló, csodaszép, precíz kivitelezésű lakóterek valósulnak meg.